Babyboom?

Man kan tänka sig att det föds fler bebisar nu, efter mer än ett år med restriktioner – i alla fall märker jag av att jag får fler beställningar på bebiskort nu. Mama Elephants otroligt söta Stackables är perfekta till den här typen av kort, så jag har använt både Stackable Friends och Stackable Cuties (färglagda med markers):

Bakgrunderna har jag stämplat med Altenews stämpeldynor, seten heter: Gentleman’s Grey, Warm & Cosy och Sweet Dreams. Stämpelseten jag har använt till bakgrunderna är Prickar och Stjärnor från hÄnglar & Wings. I skrivande stund ser jag att just Stjärnor är slut, men du kan alltid maila Anna på anna@pyssloteket.se om du vill förbeställa/förboka ett set när de kommer in igen. Det kan vara lite trixigt med leveranser i dessa tider, men Anna gör allt hon kan för att hålla butiken så välfylld hon kan för er, så vi hoppas på förståelse för att vissa saker hinner ta slut ibland. 🙂

Jag har skrivit för hand på banderollerna (okänt märke från mina gömmor) med Uni-ball Fine liner och ritat lite ”blänk” med vit Signo broad-penna. Några droppar Glossy Accents och Nuvo Crystal drops fick utgöra pricken över i:et på dessa kort. Även dessa är färglagda med markers.

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar