Milkshake it up i värmen!

Här kommer juni med sommarkänsla och varmare temperaturer, vad passar väl bättre än lite glassiga milkshakes från Mama Elephant? Ja jag kommer då inte på något så idag bjuds det på tre kort med stämplar från det setet. De blev ganska lika men lite olika och alla motiv är färglagda med alkoholbaserade markers på Neenah cardstock 110lbs.
Kortbaserna köper jag färdiga med tillhörande kuvert, denna gång i naturfärg/kraft.

En av de större stämplarna har här fått sällskap av en die från Rox stamps och stämplad text från Hänglar & Wings Snorkigt #1. “Grattis” har jag limmat ihop ett par stycken av för att få lite höjd och sen glittrat till med en Nuvo Aqua shimmer pen som avslutades med ett lager Glossy accents. Älskar resultatet av den kombinationen! Bakgrunden är gjord med akvarellfärgpapper från Canson och avslutningsvis lite guldstänk med färg från Gansai Tambi Starry colors.

Även denna bakgrund är gjord med akvarellfärg, cansonpapper och lite stänk men här med Shimmer spritz i färgen sparkle. “Yay” är utstansat med Lawn Fawns Oliver’s stitched ABC som också fått lite av Nuvos Aqua shimmer på sig. Texterna är ett hopplock av lite olika stämplar.

Den här bakgrunden gjorde jag för jättelänge sedan efter att jag såg denna video av Jennifer McGuire. Efter att jag kört bakgrunden i en embossingfolder så tyckte jag att den blev lite för rörig så istället för att börja om fick den åka igenom min Big Shot ett par gånger för att plattas till igen. Resultatet blev en ganska subtil embossing som inte rörde till det med mina maskade ränder och nu äntligen kom bakgrunden till användning. Texten kommer från samma set som motiven.

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar