Färgglatt

Så här på självaste nationaldagen tänkte jag bjuda på två färgglada kort med stämplar från Visible Image – båda gjorda i ett lager; stämplat och färglagt. När jag har en kreativ block brukar enkla kort som dessa vara ett bra sätt att komma ur svackan och dessa kort är två exempel på den typen av kort:

 

 

När jag skapade det första kortet använde en blomstämpel från setet Creative Chaos (tyvärr slut för tillfället) och en textstämpel från setet Brighten the World. Motivet är stämplat med Memento ink jet black och färglagt med markers, vit Signo-penna och svart fineliner. Med tanke på att det är Pridemånad just nu så är färgvalet ganska passande och jag älskar att skapa med regnbågens alla färger.

Det andra kortet har jag skapat med stämpelsetet Music Speaks och färglagt med markers – älskar den grungiga stilen på dessa stämplar. Detaljer ritade med svart fineliner och vit Signo. Båda korten är stämpade på Neenah cardstock och monterade på svart cardstock. Det ena sitter på en färdig naturfärgad kortbas och den andra på en kortbas gjord av röd cardstock.

Har du några knep att ta till när inspirationen har gått och gömt sig?

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar