Hello I miss you

Jag satt och sorterade mina paljetter för ett tag sedan och tänkte för mig själv att jag gör alldeles för lite shaker cards i jämförelse med hur mycket “skak” jag har samlat på mig, så i ett försök att minska samlingen blir det idag ett sådant! Naturligtvis använde jag inte bara det jag redan har utan även nyinköpta stjärnor från Dress my craft. De har flera olika dekorationer som blir väldigt fina i shaker cards!


Själva fönstret har jag skurit ut med en die från Altenew som heter Circled greetings: Hello och bakom det sitter en bit acetat och sedan distanstejp samt svart cardstock. Bakgrunden är gjord med Distress oxides i färgerna wild honey, picked raspberry och salty ocean. Jag blev inspirerad av en så vacker och färgstark solnedgång häromdagen så jag försökte lägga kombinationen av färger på minnet, det viktiga för mig var att få den sådär färgstark och härlig. Jag har även stänkt vatten och några droppar Sheer shimmer spritz sparkle på bakgrunden för att få den lite mer intressant.

Den svarta stadssiluetten är gjord med en die från Mama Elephant som heter Cityscape och texten “I miss you” är en stämpel (med die) från Hero Arts som heter Hello there stamp & cut (DC284). Den finns normalt inte i sortimentet men kan förbeställas via Anna (maila en länk till produkten) så länge hennes leverantör har den i lager.

Hoppas det blir fler vackra sommarkvällar framöver och mycket pyssel när värmen tillåter 🙂

 

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar