När fantasin tryter

Precis som flera av mina DT-kollegor verkar fantasin eller mojon tryta under sommaren. Ett sätt för mig att i alla fall få liiite pysselterapi är att kopiera någon annans kort. Antingen kan man kopiera rakt av (CASE, Copy and Steal Everything) eller så kan man kopiera det i stora delar, men ändra tex stämplar, färger, disposition.

My Favorite Things stämpelset Sending Sweet Celebration Wishes har länge legat i min ”oanvända” hög, men nu fick det komma fram. Som förlaga har jag använt en av MFTs egna inspirationsbilder, och tom snott färgerna, men har gjort layouten lite annorlunda. På utsidan ser det ut som ett vanligt slimlinekort med en firande kanin.

Den kaninen är dock utstansad från framsidan och sedan monterad på ytterligare ett dubbelvikt kort som man ser när man öppnar det första. Där festar kaninen loss med en hel rad andra djur. På insidan av det kortet kan man sedan skriva sin hälsning.

Det finns vita kuvert i webbshoppen som passar till slimlinekort, men vill man göra ett färggrant själv så gör man det lätt av ett cardstock i storlek 8,5 x 11″.

Material:

Stämplar: My Favorite Things Sending Sweet Celebration Wishes

Stämpeldynor: Memento Tuxedo Black och Altenew Pigment Ink Obsidian

Pennor: alkoholbaserad markers, Nuvo Aqua Shimmer Pen, Uni-Ball Signo Broad White, Sakura Gelly Role Black Glaze

Övrigt: färgat cardstock från Lawn Fawn, vitt cardstock från Neenah, 3D-kuddar, Lawn Fawn Glue Tube 

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

2 reaktioner på ”När fantasin tryter

Lämna ett svar