Fruntimmersveckan – Johanna

”Kan du vissla Johanna?”, en klassiker i TV-tablån på julafton. Hur tänkte de där? ”Inget säger julafton som en döende morfar?” Nej, tacka vet jag att äta knäck och öppna paket inslagna i fina papper. Och som av en händelse är det just papper som är dagens erbjudande: 20 % rabatt på alla papper i kategorin Pappersblock. Just nu är den sprängfylld med papper i alla upptänkliga mönster och stilar.

Erbjudandet gäller idag onsdag, 01:00-23:59. Ingen kod behövs, du ser rätt pris i kassan. Erbjudandet gäller på varor i lager och enbart på nya ordrar. Meddela Anna om du önskar samfrakta, enklast gör du det genom att svara på din orderbekräftelse.

DT Susanne gör toksnygga LOs med mönsterpapper, kolla in det HÄR inlägget t ex. Behöver du inspo till kort så är DT Therese en guldgruva, kolla HÄR.

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Lämna ett svar