Fruntimmersveckan – Magdalena

Grattis idag alla Magdalenor! Vilken lycka att alltid få förknippas med Sandras monsterhit från 1985. De första två takterna får mig nästan att vilja leta fram mina spetsvantar och benvärmare! Nån annan som känner likadant? För att inte tala om den fantasifulla sminkningen med blå mascara och ögonskugga som Boy George.

Mja, jag tror att jag håller mig till att färga in papper på det kulörta viset. Vill ni göra samma lika så är det dagens erbjudande du ska nappa på: 20 % rabatt på alla inks från Altenew, både små och stora dynor.

Erbjudandet gäller idag torsdag, 01:00-23:59. Ingen kod behövs, du ser rätt pris i kassan. Erbjudandet gäller på varor i lager och enbart på nya ordrar. Meddela Anna om du önskar samfrakta, enklast gör du det genom att svara på din orderbekräftelse.

Har du problem att hålla reda på vilken färg som är vilken? Då tycker jag du ska fixa dig en sk swatch. DT Caroline lär dig hur i det HÄR inlägget.

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Lämna ett svar