Lawn Fawn bygger sommarhuset och American Crafts tapetserar bakgrunden

Jag fortsätter använda sommarutmaningens trettiopunktlista som inspiration för mitt skapande och idag har turen kommit till punkt 17 ”Sommarhuset”.

Jag tänker på mitt söta dieset från Lawn Fawn; Magic Iris Birdhouse add on och placerar det i en blommig miljö med ett underbart papper från American Crafts pappersblock Never Grow up som bakgrund. Även det trämönstrade huset och skylten kommer från det blocket. Det är verkligen ett underbart block som jag återvänder till ofta just nu.

Jag ramar in motive med med diesen från Mama Elephant Leafy Cover (förbeställningsvara om du mejlar anna@pyssloteket.se). Bladen och blommorna färgas in med Distress Oxides.

Sedan stämplar jag fåglarna från Lawn Fawns senaste set Toucan Do it, färglägger och och stansar ut. (Stämpelsetet tog såklart slut fortare än kvickt men hör av dig till Anna så kan du beställa ditt exemplar till nästa leverans från Lawn Fawn) Man skulle kunna lägga till någon text men det bestämmer jag när jag bestämt vem som ska få kortet.

Kanske var det inte en fågelholk du tänkte på när du läste ordet ”Sommarhus”, men jag gillar att försöka tänja gränserna på boxen lite.

Inläggsförfattare: Karin Å

Att skapa med stämplar, dies, färg och stenciler... frågan är om det är en hobby, en terapi eller ett galet beroende. Haha! Jag skapar mest kort, men även art journal-sidor och mini-album. Jag gillar olika stilar, att prova nya grejer och att köpa allt jag villhöver! ;-P

Lämna ett svar