Rosa löv och hoppande elefanter

Jag gillar löv. Så jag gillar hösten. Inte så att jag längtar efter den i faktisk form men släpps det stämplar med lövhögar att hoppa i… ja då slår jag till.

Så självklart slog jag till på Mama Elephants stämpelset Jump for Joy. Men det är klart även om hösten står för dörren kanske man inte är redo för mustigt orange på korten i augustis firanden, så det fick bli rosa. Och så gick jag ”all in” med löv.

Som bakgrund använde jag Altenews snygga embossingfolder Garden Harmony. Jag använde den gamla klassiska tekniken att färga in foldern med en stämpeldyna, Distress Oxide innan jag kör den genom maskinen.

Sedan färglägger jag och skär ut elefanterna och löven.

Jag skär till bakgrunden så den matchar mot lövhögens bredd och den biten färgar jag något mörkare och skär ut blad från Altenews die set Just leaves.

Jag använder en banner från Lawn Fawns die set Fancy Wavy Banners och avslutar med en textstämpel från Hänglar & WingsMer rak text.

Så här blev det:

Hoppas du tycker det var lövley! 😉

Inläggsförfattare: Karin Å

Att skapa med stämplar, dies, färg och stenciler... frågan är om det är en hobby, en terapi eller ett galet beroende. Haha! Jag skapar mest kort, men även art journal-sidor och mini-album. Jag gillar olika stilar, att prova nya grejer och att köpa allt jag villhöver! ;-P

Lämna ett svar