Sååå söta och ett flasherbjudande!

So Sweet Slimline heter ett stämpelset från Colorado Craft Company, urgulliga små möss som bär på sötsaker! Från idag kl 8.00 till midnatt (23,59!) så får du 15% rabatt på just det här setet! Skynda skynda! Ingen kod krävs och rabatten ser du i kassan!
Jag bjussar på fem kort som jag skapat med enbart det här setet! Alla motiv är stämplade på akvarellpapper med Versafine Onyx Black och färglagda med akvareller.
Akvarellpappren monterade jag på färgade spillbitar av cardstock innan jag monterade dem på en kortbas!

 

 

 

 

 

Äntligen är butiken öppen ”som vanligt” igen! Aktuella öppettider hittar du alltid längst ner på www.pyssloteket.se
Sommaren börjar närma sig sitt slut och det brukar betyda att det kanske blir lite mer tid till pysslet när kvällarna blir mörkare och regnskurarna fler. Ni vet väl att Pyssloteket firar födelsedag i september? Bara det brukar ju vara värt att se fram emot!

Håll utkik i facebookgruppen och våra andra sociala medier så du inte missar något!

Ha det gott så ses vi snart igen!

 

  • kortbaser
  • akvarellpapper
  • akvarellfärg
  • versafine onyx black
  • cardstock
  • stämpelsetet so sweet slimline från Colorado Craft Company

 

 

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar