En trädgård full av färgglada vallmo

Altenews Poppy garden – vilket underbart fint set! Till dagens inlägg har jag skapat tre olika kort:

Textstämplarna kommer från hÄnglar & Wings set Fint sagt och Skrivmaskin och är stämplade med Altenew Obsidian pigment ink. Jag färglade motiven med alkoholbaserade pennor och ritade vita detaljer med en Signopenna. När jag tittar i närbild ser jag att mitt ”finklippande” inte är så exakt som jag skulle önske, men vad tusan – det ska synas att det är handgjort, eller hur?! Alla ramar är ritade med Uni pin Finelinerpenna (min favorit är 0.2) och stänket på kortet med den röda vallmon är gjort med Dina Wakleys gloss spray.

Så, sitt inte här och surfa – börja söndagspyssla istället! 🙂

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

2 reaktioner på ”En trädgård full av färgglada vallmo

  Inga Larsson

  (12 september, 2021 kl. 14:16)

  Ojoj , såå fina kort!! Jag har det stämpelsetet men nu blev jag fick jag lust att använda det
  Tack för det!!
  Inga

   Tettiz

   (25 september, 2021 kl. 13:27)

   Tack så mycket!
   Vad roligt att jag kunde inspirera till att använda stämplarna! 🙂
   / DT Tettiz

Lämna ett svar