Otroligt användbara

och prisvärda ministämpelset från Altenew vill jag lyfta med dagens inlägg! Det finns många många set för en liten peng! Jag tror att alla har tillhörande dies men det är inte säkert att de finns i butiken utan du får be Anna ta hem åt dig i så fall.

Du hittar dem här. Om man uppe i högra hörnet väljer att sortera efter pris kommer de först. Vill du även se en bildkavalkad med ett litet urval av vad som finns i butiken så klicka in dig på Pysslotekets insta eller facebookgrupp så finner du den där.

Först ut några kort med ett av de nyaste seten som jag även köpte dies till:

Jag har färglagt med Watercolor Brushmarkers från Altenew som jag bett Anna ta hem till mig, de finns inte i ordinarie sortiment. Jag fullkomligt ä l s k a r att färglägga med dessa!!! Otroligt mycket lättare än vanlig akvarell och pensel (behöver träna otroligt mycket mer där och det har jag inte tålamod med…)

Bakgrunderna i förgrunden är utstansade med die  från Whimsy Stamp och pennorna ovan. Den tredje är färgsatt med distress oxides i olika rosa nyanser och en massa stänk av olika medier, gloss sprays och oxide sprays tror jag…

Texterna kommer från hÄnglar & Wings Snorkigt #7 och Rak text

Kommande kort har jag använt dessa stämplar:

Färgsatt pingvinerna från Warm Heart med Watercolor Brushmarkers, månen Mini moon är färgsatt med distress ink scattered straw, bästa månfärgen om du frågar mig 🙂 Den har jag sedan vattnat ut med vatten på en pensel för att få till skenet. Mönstret stämplar jag på sist, ibland stämplar jag av en gång för att det inte ska bli så skarpt, ett litet tips kanske.
Det går utmärkt att mixa och blanda olika medier så här, jag kompletterar ofta mina watercolor markers med nyanser från distress inks när jag färglägger och skapar scener.

Här har jag stämplat Breathe med olika färger på dynor och skapat mönster, Altenews passar utmärkt till detta men jag har använt andra liknande från mina gömmor. Titeln är en stämpel från hÄngar & Wings Stor Text #1 (finns tyvärr inte inne just nu men Anna tar löpande in därifrån så släng iväg ett mail om du blir sugen 🙂 ) Jag har stämplat med Versafine Olympia Greenvellum som jag sen heatembossade med clearpulver.

Även här har jag använt diesen från Whimsy Stamps och stämplat Forever Ferns med mina dyeinks från gömmorna i olika nyanser (se ovan). Texten kommer från minisetet Breathe.

Nå, vilka set blir du sugen att lägga vantarna på?!?!

Whoop Whoop, det stundar födelsdagsfirande minsann! Vi firar enbart digitalt så den fysiska butiken på Vallhallavägen är stängd den här lördagen, allt som sker den här helgen sker i sociala medier. Håll utkik på instagram och facebook.

Det här firandet vill du i n t e missa!

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar