Slår ett slag för Whimsy Stamps!

Idag bjussar jag på kort med stämplar och dies från Whimsy Stamps. Jag specialbeställde dessa vid senaste förbeställningen men bad Anna ta in ett par extra av varje! Tror min favvo är bläckfisken.. Jag tror jag kommer kunna göra mycket roligt med det setet!

Alla motiv är stämplade med Memento Tuxedo black på Neenah papper och färglagt med alkoholbaserade markers.

Setet heter Octopi Guys och har en del roliga texter som What´s up sucker och Inking of you! I och med att tentaklerna är lösa så kan man placera dem precis där man vill ha dem!

 

Älskar minen! 😀

Nästa kort innehåller stämplar från seten Unicorn Kisses och Unicorn Magic. Min sambos brorsdotter fyller snart år och älskar enhörningar så det här kortet kommer få åka till henne!

 

Jag gjorde ett shakercard med en slimline die från Whimsy. Bakgrundspappret är från P13 blocket som heter Marble. Shakerkortet innehåller Sprinkle Crumbs från Dress My Craft. Det finns en mängd olika små brukar med perfekta dekorationer till just shakercards.

Sist ut för dagen är årets första julkort för min del! Det här kortet är med en särskild familj i åtanke. 😉 Stämplarna kommer från setet Grumpy Holidays och har en del roliga texter till den här sura hunden!

Det var allt för mig idag! Missa för allt i världen inte Pysslotekets jubileum som vi firar i helgen! Allt firande sker online och den fysiska butiken kommer vara STÄNGD under lördagen. Vill man ta del av erbjudandena och hämta sin order på tisdagen när butiken öppnar igen så går det såklart bra!

 

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar