Jubileumshelg!

I helgen är det stort 12-årskalas för Pyssloteket och för andra året i rad kör vi den helt digitalt. Det innebär bland annat att den fysiska butiken på Valhallavägen är stängd idag. Vill man shoppa så pågår ett finfint erbjudande i webbshoppen: 12 % på ett helt köp samt en specialkategori där varorna är nedsatta med 25 %. Erbjudandet startade igår kväll så jag kan inte lova hur mycket som finns kvar av vare sig det ena eller det andra. Skynda om du vill fynda!

Om man inte vill shoppa, eller redan har tillfredsställt det köpgalna gamla fingret, så händer det spännande grejer i vår Facebookgrupp som  demos, lives och en utmaning. Vi håller på hela helgen till söndag kväll och ett mer detaljerat program finns på Facebook (och säkert på insta om jag känner vår jubileumsgeneral rätt).

Mina bidrag i firandet består av förinspelade demos, primärt för att jag kommer vara fullt upptagen med att packa era ordrar 🙂 Dagens tema är maskning och morgondagens är foil. Här kommer smakprov på det som kommer skapas.

Maskning med flera motiv. Stämplarna heter Succ it up och kommer från Whimsy stamps. 

 

Maskning med ett motiv. Stämplarna heter ”Unicorn magic” och kommer från Whimsy stamps.

 

Foil på stämpelmotiv. Stämpeln är ”Live life now” från Visible image.

 

Foil på plast

Hoppas du vill komma och hänga med oss i gruppen i helgen. Om du inte har tid, lust eller ork så kan jag tipsa om att mina filmer även kommer att läggas upp på Youtube så gå in och följ oss där. Glöm inte att bocka i notifieringar så att du aldrig missar nåt nytt.

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Lämna ett svar