Höstinspiration med mycket Lawn Fawn

Halloj! Idag har jag ett par kort med lite höstig känsla att visa, det känns som om hösten är här nu och jag älskar det! Alla fina färger, lägre temperaturer och mörkare kvällar. För att inte prata om julen som kommer närmre och närmre med allt vad det innebär. Nåväl, det är ju inte alla som älskar hösten så jag stannar där och visar korten istället 🙂

Det här kortet känner du nog igen om du tittade på min livesändning i helgen, det är resultatet från den men med lite extra bling. Till bakgrunden har jag använt mig av Lawn Fawns nya Fall leaves background stencil och distress oxide i färgerna lucky clover, vintage photo och spiced marmalade. Jag använde även vintage photo till att färga in ramarna som jag skar ut med Lawn Fawns Mini picture frames. Mössen kommer från deras Mice och ice och texten Hi hittade jag i ett set från MFT som heter Winter wreath.

Sist av allt fäste jag lite bruna blingstenar här och där.

Det här kortet är en salig blandning men höstfärgerna är där. Bakgrundspappret kommer från Echo Park och det är väldigt gammalt, jag hittade en liten bit som passade perfekt. Panelen är utskuren med Lawn Fawns outside in stitched scalloped rectangle stackables, den gula cirkeln är gjord med en cirkelstencil, tex MFT har en liknande. Färgen är distress oxide wild honey. Trädet och molnet kommer från Lawn Fawns tree before ’n afters samt all the clouds.

Texten är från Pinkfresh studios Just a little lovely stamp.

Här kommer mera Lawn Fawn! De mönstrade papprena är från olika papperskollektioner från dem, ekorrarna är från Let’s go nuts och träden från stitched tree borders. Texten är från hÄnglar & Wings snorkigt #1.

 

Hoppas det väcker höstkänslorna och pysselsuget nu när kvällarna lockar till inomhusaktiviteter 🙂

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar