Dubbel embossing

”Det har jag aldrig provat förut, så det klarar jag säkert!” Ungefär med samma käcka Pippi Långstrump-anda tar jag mig an nya tekniker när jag pysslar. Den här sprang jag faktiskt på när jag bläddrade bland produktbilderna i Pysslotekets webbshop. På exempelbilden från Altenew ser jag att det är både torr och heat-embossat på folderns mönster. Dessutom på den debossade ytan noterar jag. Det betyder att precis på samma sätt som man kan färga in foldern med stämpelfärg har använt embossingdyna. Coolt tänker jag, det har jag aldrig provat.

I den här lilla instagramfilmen kan du se hur jag gjorde:

Visst vill du prova?!

Materiallista: svart och vit slät cardstock, embossingpulver och embossingdyna från Wow, embossingfoldern är Linked Ovals från Altenew. Zebran kommer från Katzelkraft Les Anthropomorphes Zebra. Textdiesen är från Concord and 9th set Birthday Perfect Pairings Die och är en beställningsvara. Textstämpeln är från Art Impression som också finns bland de varumärken Anna kan beställa av, men den har ett par år på nacken.

Ha en riktigt skön och pysslig söndag!

Inläggsförfattare: Karin Å

Att skapa med stämplar, dies, färg och stenciler... frågan är om det är en hobby, en terapi eller ett galet beroende. Haha! Jag skapar mest kort, men även art journal-sidor och mini-album. Jag gillar olika stilar, att prova nya grejer och att köpa allt jag villhöver! ;-P

Lämna ett svar