Halloweeninspiration

Idag har jag ett par halloweenkort att visa upp. Jag är inget större fan av just halloween men däremot älskar jag färgerna! (okej, det är mest det lila jag är ute efter men ändå)

Eftersom jag inte firar halloween i någon större utsträckning så blir det inte heller så mycket halloweenpyssel pysslat men i år blev jag så sugen på en die från Whimsy stamps att jag kände mig lite tvungen att faktiskt göra något med den också. Den heter Slimline Hill house die och är i ett lite krokigt hus på en kulle i slimline-format.

Eller okej, jag får kanske erkänna att det nog började lite tidigare än i år.. Typ förra året kanske, eller året innan, när jag köpte MFTs stämpel Sassy Pants Spooktacular och behövde en häxa till och beställde Colorado craft company’s Best witches och MFTs Witch way is the candy? (tror dessvärre att den har utgått helt nu).

Japp jag är inte klok men det är ofta så här jag jobbar, fråga bara Malin!

Men i alla fall, nu har jag lyckats göra ett par kort med alla ovan nämnda produkter, gamla som nya, och här är resultaten!

Kortet med dien från Whimsy stamps och den fina häxan från MFT. Det blev även en text från MFTs Sassy pants spooktacular på en banner från Lawn Fawns Fancy wavy banners.

Bakgrunden är gjord med Distress oxides i färgerna Wilted violet och Chipped sapphire.

Sen blev det ju ett kort med Colorado craft companys häxben också, jag tycker att de ser lite kaxiga ut (som om ben kan se kaxiga ut?) så jag fick äntligen tillfälle att använda textstämpeln som det troligen, helt ärligt, började med.. Men men, vad gör man inte för att få stämpla “You say witch like it’s a bad thing” på ett kort?

Det mönstrade pappret bakom är ett jättegammalt från Lawn Fawn, har för mig att kollektionen hette Lets Polka in the dark, som inte går att få tag i längre tyvärr.

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar