Soliga solrosor & färgglada blommor

Jag kunde inte låta bli – när jag såg solrosorna så förbeställde jag direkt!

Altenews senaste släpp inkluderade bland annat Paint-a-Flower: Sunflower Outline och Paint-a-Flower: African Daisy, som jag båda använde i en av mina livesändningar i Facebookgruppen. Om du vill se hur jag gjorde finns sändningarna sparade att titta på även i efterhand i Pysslotekets Facebookgrupp under ”Livesändningar” – just denna sändes den 17 oktober och om du är medlem i vår Facebookgrupp kan du följa den här länken för att hitta dit:
https://www.facebook.com/767110897/videos/400704711494903/

Jag stämplade solrosorna på Neenah cardstock med Memento Ink – Tuxedo Black och färglade med alkoholbaserade pennor (Copics) och ritade detaljer med vit Signo-penna. Den tunna, svarta ramen med Fineliner-penna finns såklart där också, som alltid. Jag använder nästan alltid en matta av svart cardstock då jag tycker att motivet lyfts så fint då. Till det här kortet valde jag en kortbas som jag skurit till själv av gul/orange cardstock.

Texten stämplade jag på en liten banner utstansad med Lawn Fawns Fancy Wavy Banners i kraft cardstock, monterad på kortet med 3D foam squares från Scrapbook Adhesives.Kort nummer två från livesändningen gjordes på nästan samma sätt – med skillnaden att jag stämplade texten direkt på kortet:


Jag hoppas att jag kunnat inspirera till lite färgglatt skapande så här i höstmörkret!

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar