Färgglada flygfän

Vanligtvis bloggar jag varannan söndag, men jag hade så mycket pysslat just nu att jag snodde åt mig en extradag. Så får man faktiskt göra ibland. 🙂

I dagens inlägg hittar vi två färgglada kort med flygfän på – ett med fjärilar stämplade på Neenah cardstock och färglagda med alkoholbaserade pennor/markers. Stämpelsetet kommer från Visible Image och heter VI Minis #1.

 

 

Jag embossade textstämpeln från Visible Image – Affirmations på svart cardstock och ramade även in med en matta av cardstock i samma färg. Allt monterades på en färdig kortbas i kraft.

Kort nummer 2 har en bakgrund av akvarellpapper – Canson XL – och ink smooshade Distress Oxides (Salvaged Patina och Abandoned Coral + en liten touch Distress Ink Candied Apple). Stämpelsetet jag har använt är också från Visible Image och heter Dragonfly Reflections. Jag har använt både trollsländan, vingarna (embossade i vitt/glitter), bakgrundsstämpel och text (embossat i guld) från setet. Innan jag monterade kortet på svart cardstock och naturfärgad kortbas så ritade jag lite detaljer med svart Fineliner och vit Signo gelpenna.

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

1 reaktion på ”Färgglada flygfän

Lämna ett svar