Blommigt med Altenew Nature blossoms

God kväll! Idag har jag ett litet kort med mestadels produkter från Altenew att bjuda på. Det började som en utmaning där kravet var att använda Altenews Nature blossoms i kombination med Lawn Fawns Bubbles of joy och färgerna i Altenews crisp ink set Coffee break och Enchanted garden. Piece of cake tänker kanske du? Mja jag fick klura länge men till slut blev resultatet detta:

Jag har stämplat bubblor/cirklar från Bubbles of joy med Altenews Coffee break på ett maskat område (jag använde papper och tejp för att få till en banner). Sen stämplade jag upp blommor och blad från Nature blossoms med Enchanted garden och la till några nyanser från setet Golden sunset i mitten av blommorna. Sedan stansade jag ut motiven, byggde ett litet kluster och stämplade “just be you” som jag hittade i Altenews Delicate clusters. Sist av allt fäste jag några champagne-färgade paljetter från Nuvo runt om.

Jag blev väldigt nöjd med färgerna i kortet, brun är sällan en färg jag väljer men jag måste nog ändra lite på det!

 

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar