Blomsterstänglar från hÄnglar och Wings

När jag fick se de senaste stämplarna från hÄnglar & Wings – Blomsterstänglar – blev jag omedelbart kär. Uppenbarligen var jag inte ensam om detta, då de fina stämplarna snabbt tog slut. Vill ni vara säker på att kunna lägga era pysselvantar på ett set, så skicka ett mail till anna@pyssloteket.se och förboka.


Jag stämplade med Altenew Obsidian Inkakvarellpapper (Canson watercolour XL) och färglade med vattenbaserade pennor. Detaljer gjorde jag med vit Signo gel pen och en Finelinerpenna. Min stämplade panel satte jag fast med dubbelhäftande tejpsvart cardstock och sedan monterades det fast på en färdig kortbas i kraft/natur. Att göra såna här enkla kort är något jag ständigt återkommer, en favorit när jag pysslar!

Vilken stil är din favorit? Lager-på-lager, shabby chic/vintage, färgglatt, clean & simple eller något annat?

Tack för titten och pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar