Vinterhälsningar med Winter Charm från Studio Light

Charmiga hälsningar från Winter Charms!

Papper, man kan använda papper till så mycket. Jag gillar papper. Vem gör inte det förresten i vår hobby?

Många på en gång underlättar!

Pappersblock har ju som bekant papper som matchar varandra i blocket och är lätt att köpa på sig. Man får mycket för pengarna tycker jag. Jag råkade dessutom klicka hem två ex av Studio Lights ”Winter Charm” så idag blev det ett gäng tags med vinterhälsningar. Det är lätt att göra många på en gång när man ändå är på det så att säga!

Att spraya är så roligt!

Jag tog några tags och la de i en pizzakartong som jag har när jag sprayar. Perfekt att återanvända paketen från butiken! Färgerna jag använt är Oxide Spray Salvaged Patina, Mica Stain Frosted Juniper och Distress Stain i färgen Tarnished Brass. Man tar helt enkelt de färger man gillar! Egna skimrande sprayer gör du enkelt med tex Shimmer Powder och vatten i en minimister, micasprayerna från Tim Holtz släpptes i begränsad upplaga så där behövde man vara snabb för att få tag i ett ex.

När jag gör kort och tags så har jag en förmåga att kladda ner baksidan väldigt också, så när jag är klar så brukar jag spraya på baksidan med matchande färger. Då är det inte någon som ser att man kladdat.
Vill man ha en skrivbar yta så limma bara dit en bit ljusare cardstock.

Jag rev bitar av de olika papperna och färgade in kanterna med Distress Ink i färgen Iced Spruce.
Det guldiga pappret kommer från Lawn Fawn, Metallic Cardstock. Stämpeln kommer från Hänglar och Wings.

Stjärnorna är gjorde med Lawn Fawn paste i färgen Gold och en stencil från Tim Holtz.

Som pricken över i så tycker jag det är väldigt snyggt att sätta en öljett. Dessa kommer från We R Memory och är inte någon stapelvara i butiken, men skicka ett mail till Anna så kan hon ta hem till dig.

Jag tänker att dessa tags är ju perfekt att hänga kring glöggflaskan eller
varför inte runt burken med hemgjorda kolor som gå-bort-present!

Önskar dig en härlig pysselvinter!

/Katti

Inläggsförfattare: Katti

Jag är en glad och kreativ tjej med alldeles för många järn i elden! Höns, hundar och katter tar upp en stor del av min tid, övrig tid försöker jag pyssla och umgås med min familj och vänner. Två tonårsdöttrar och Make består min närmaste familj av :-) Min pysselstil skulle man nog kunna kalla lite spretig, mycket mixed media, gillar grunge och vintage men också klara glada färger! Det enda jag egentligen inte gör är kort i CAS-stil, jag får inte till det helt enkelt. Vita rena ytor är nog inte min grej!

Lämna ett svar