Lucka 9: Hej tomtegubbar!

Jag tror ingen av oss kan läsa ”hej tomtegubbar” utan att höra melodin i huvudet. Idag bjuder jag på söta Gnomes/tomtar från Stamping Bella! 

 

Jag har stämplat med Versafine Onyx Black på Canson akvarellpapper och målat med akvarellfärg. Textstämpeln kommer från Hänglar & Wings.

 

Som avslut skvätte jag via akrylfärg från Dina Wakley som snöfall. Späder man den med liten vatten först blir det toppenbra!
Jag använder en splatterbrush från Tim Holtz för jag vill inte ha pyttesmå flingor. Men man får testa sig fram för att se vad man gillar bäst!

 

Genom att förändra vad man använder för färger kan man enkelt bestämma om motivet ska vara dagtid eller kväll/natt. Här valde jag en mörkar blå himmel och gjorde ljusare partier på tomtarna för att visa hur månskenet lyser på dem. Skuggorna förstärker samma sak.

 

 Det underbara med akvareller är att det inte behöver vara perfekt. Ögat fyller i det som saknas!
Även här kommer texten från Hänglar&Wings.

 

Det var allt från mig för idag! Du har väl inte missat släppet från Lawn Fawn idag??

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar