Lucka 14: Tomtegröt

”Tomtegröt….. Varför i hela friden tog jag på mig DEN luckan?!” Det frågade jag mig länge, vill jag lova. Bland mina stämplar hittade jag ”A creature was stirring” från Lawn fawn och kände att de var givna, men hur illustrera gröt?! Tänkte att jag kan ju göra ett shaker card med material som för tankarna till gröt och det var då det slog mig – använd grötris som shakerfyllning!

Tyvärr hade jag redan riggat med en sk shaker pouch från MFT (beställningsvara) när jag insåg att de är inte är tillräcklingt höga/djupa så det blev för trångt för det lite rundare grötriset. Istället för att bygga om så nöjde jag mig med vanligt långkornigt ris. Jag tror man fattar i alla fall, va?

Mönsterpappret kommer från Maja Designs ”Happy Christmas” och det bruna cardstocket har jag stansat ut med Lawn fawns ”Stitched snowflake backdrop”.

Nu är det bara 10 luckor kvar i vår kalender – det går med en rasande fart!

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Lämna ett svar