Lucka 17: Alla ljusen brinner hoppsan

Snart är det fjärde advent och då brinner minsann alla ljusen, åtminstone i adventsstaken. Bakgrunden har jag gjort genom att ink blenda olika blå nyanser av distress ink som jag sprayat med shimmer spritz. När det hade torkat ordentligt stämplade jag den underbara bakgrundstexten från hÄnglar & Wings med vit pigment ink från Hero arts.

Bladverket har jag gjort av akvarellpapper som jag mistat med flera olika gröna nyanser och sen stansat ut med diesen till Altenews ”Leaf clusters”.

Ett die set från Whimsy stamps, ”Slimline birthday scallops” innehåller dies för att stansa ut ljus. Förutom ljusen och dess lågor ingår det två ramar i olika storlekar – ett mycket användbart set, alltså. Ljusen och lågorna är utstansade ur Lawn fawns vita glitterpapper, Pixie dust. Sen har jag färglagt lågorna och vekarna med mina alkoholbaserade pennor, på så sätt behöver man inte glitterpapper i regnbågens alla färger. Smart va?

Må så gott där ute och tänd några ljus extra så här i midvintertid.

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Lämna ett svar