Lucka 24: Julrim

Och helt plötsligt var det bara en lucka kvar! Jag kan inte fatta att vi är framme, december har rusat förbi i snabbare takt än vanligt tycker jag.

Bakom dagens lucka hittar vi ordet ”Julrim”. Jag skriver väldigt sällan julrim på paketen men när den här texten dök upp i ett stämpelset från hÄnglar & Wings (”Julig insida”) så kunde jag inte låta bli att fixa en julklapp som passade rimmet. Ja, jag är lite baklänges ”ibland” 🙂

Jag gjorde en panel av Neenah cardstock, 110 lb, som jag embossade ”Bakgrundstext – jul” på med vitt embossingpulver. Jag inkblendade över texten med distress ink, Speckled egg, och skvätte vit färg över för att föra tankarna till snö. Medan det torkade byggde jag ihop ett litet collage av färdiga die cuts från Pinkfresh studios serie ”Holiday magic” och julrimmet som jag också gjorde embossed resist på.

För att få dit mitt presentkort (den mörkgröna biten bakom vantarna) gjorde jag en skåra i bakgrundspanelen, bred nog för presentkortet att få plats att kunna dras upp och ner. På baksidan gjorde jag en liten ”fålla” av foam tape för att hålla kortet på plats, som ett U runt kortet liksom. Resten av bakgrunden sitter också på foam tape för att det ska bli jämnhögt, så klart.

Mitt lilla kluster av dekorationer monterades på låga 3D-kuddar och fästes strategiskt, dvs så att de inte hamnade själva presentkortet. Kortet fick lite piff av stickles i färgen Twinkle och små stjärnor från Buttons galore, Crystal stars.

Hoppas ni uppskattat och fått inspiration av vår lilla julkalender, vi i teamet har i alla fall uppskattat den. Vill du se hur andra inspirerats? Kolla in #pysslojulutmaning https://www.instagram.com/explore/tags/pysslojulutmaning/  på Instagram.

Nu återstår bara för mig att önska er som firar en riktigt God Jul!

/Babsan

(Men inte ett Gott nytt år! Vi ses nämligen redan imorgon igen, här i bloggen. Då är det nämligen min ordinarie bloggdag och jag har nåt HELT annat än julkort att visa!)

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Lämna ett svar