Mama Elephant Up with love blir ett grattiskort med Bamsetema!

Nu är det inte många dagar kvar på året och för min egen del går det lite småtrögt med pysslandet efter allt hålligång inför julen. Idag tänkte jag visa ett kort jag gjorde tidigare i höst men inte hunnit med att visa upp. Jag fick en beställning på ett kort till en liten kille som gillar Bamse och insåg att jag inte har några stämplar eller papper med Bamsemotiv. Det finns säkert många bra sätt att lösa det på men jag valde det lite krångligare men också lite roligare alternativet: att modifiera stämplar jag har för att passa temat!


Jag hittade Mama Elephants Up with love som har både en kanin och en björn med en ballong, ingen varg men däremot en räv som fick agera varg. Sköldpadda fanns dock inte men så kom jag att tänka på setet Marine Friends och med lite maskande fick Skalman också en ballong. Både Skalmans och Bamses mössa ritade jag med en Memento-penna (eftersom den kan användas med alkoholbaserade markers utan att det blöder), med lite kraftigare ögonbryn och justerade ögon på vargen så började det likna något. 

Alla motiven maskades av för att få till bakgrunden som jag gjorde med MFT Clouds stencil och Distress Oxide i Tumbled glass. Kanten längst ner med texten skar jag ut med Avery Elles Pierced clouds. Texten kommer från hÄnglar & Wings Mer grattis.

 

Önskar dig ett gott nytt år så ses vi 2022! 🙂

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar