Nyårskarameller 2022 #5

Stämplar var det första jag föll för när jag började med den här sporten… Jag undrar hur många stämplar jag köpt sen dess??? 🤔Det är nog min mesta och bästa gren. Men det krävs helt enkelt en veritabel samling för att kunna matcha rätt kort med rätt person, eller för att få till den där att journalsidan som beskriver din känsla, tanke eller dag. Kort sagt du behöver många stämplar små för att kunna säga ett stort och lyckligt ÅH! 🥰 när du skapar.

Sån tur då att Pyssloteket idag har 20% på ett av mina favoritmärken: Katzelkrafts stämplar.

Erbjudandet gäller från midnatt 00.01 till dagens slut 23.59. Erbjudandet gäller bara produkter som finns i lager i webbshoppen. Rabatten kickar in automatiskt när du går till kassan. Om du vill vänta in morgondagens sista erbjudande innan du får ordern skickad till dig meddelar du det genom att svara på orderbekräftelsen. Om du hellre vill besöka butiken är vårt tips att lägga en webborder först för att sedan kunna hämta ut den där till rätt pris.

Varför är då Katzelkrafts en av mina favoriter? Först och främst för att jag älskar gummistämplar. För det andra får man många stora stämplar i de stora seten för ett riktigt bra pris – redan utan rabatten. Men också för att de har de perfekta motiven för följande tillfällen i livet:

1. När antijubilaren fyller år och du ändå vill påminna om att hen blivit äldre Les Monstres Des Carpates

Så här ser kortet ut på insidan.

2. När du vill göra eleganta coola kort till männen i ditt liv som INTE är motorintresserade, jagar eller är ölfantaster – använd Antromorferna. De finns i tre olika set; Les Anthropomorphes Magic, Les Anthropomorphes Rabbit och Les Anthropomorphes Zebra. Här har jag kombinerat stämplar från alla tre av dem. Dessutom enligt Malins månadsskiss och Moodboard – ni har väl inte missat den?

3. När bohemen i bekantskapskretsen behöver lite extra kärlek: Elephant Boho

4. När kaninfantasten fyller år varje vår – ett härligt kort i våriga färger med Les Anthropomorphes Rabbit och Les Ronds för att göra cirklarna i bakgrunden.

5. När du i din art journal vill hylla det kreativa galna pysselgäng du tillhör Les Mordants

6. När livet inte är toppen för din kompis men lite svart humor är rätt medicinLes Mordants

7. När 2022 kommer in genom dörren och man kikar med ena ögat av rädsla för att det ska se ut som en trillingsyster till 2020 och 2021 Les Dodus och prickarna i bakgrunden Background Halftones Rond.

Som du märker finns det gott om tillfällen som gör att du borde utöka din stämpelsamling. 🤪 Och är du inte övertygad än så kom jag just på att ”Många stämplar små blir ett stort Åh!” just rimmar på 2022. Å det är ju som ett tecken… 🥰

 

Inläggsförfattare: Karin Å

Att skapa med stämplar, dies, färg och stenciler... frågan är om det är en hobby, en terapi eller ett galet beroende. Haha! Jag skapar mest kort, men även art journal-sidor och mini-album. Jag gillar olika stilar, att prova nya grejer och att köpa allt jag villhöver! ;-P

Lämna ett svar