Nyårskarameller 2022 #6

Mönsterpapper

Den här frågan har diskuterats många gånger.

Kan man ha för många mönsterpapper?
Nej, jag tycker inte det.

Kan man ha för många pappersblock?
Nej, jag tycker inte det.

Kan man ha för lite förvaring?
Ja, det är möjligt, men man löser det!

Den här dagens härliga nyårskaramell som Anna på Pyssloteket bjuder på är att det är
20% rabatt på alla papper under kategorin Mönstrade papper
Erbjudandet gäller från midnatt 00.01 till dagens slut 23.59.
Erbjudandet gäller bara produkter som finns i lager i webbshoppen. Rabatten kickar in automatiskt när du går till kassan. Det här är veckans sista erbjudande så meddela om du beställer att nu vill du ha hela din order skickad till dig genom att svara på orderbekräftelsen. Om du hellre vill besöka butiken är vårt tips att lägga en webborder först för att sedan kunna hämta ut den där till rätt pris.

Vad gör man då med alla mönstrade papper man har?
Du kan använda det som bakgrunder till dina Layouter, oavsett om du skapar i 12″x12″, 6″x8″ eller 6″x6″ eller vilken storlek du än vill ha så kan man enkelt beskära pappret till den storlek man önskar. Klippet som blir över är perfekt att dekorera med och bygga lager.

Personliga kuvert är något jag gillar. Att lägga ner så mycket tid på ett personligt skapat kort och sen stoppa det i ett vanligt kuvert känns inte alltid så exalterande. Att då göra sitt eget matchande kuvert till kortet lyfter kortet till nya nivåer. För att göra egna kuvert så är storleken 12″x12″ bäst att utgå ifrån.

Ett annat sätt att använda mönsterpapper är att göra chokladkort. Mycket uppskattat av mottagaren och väldigt roligt att göra!

Mönsterpapper är också perfekt när du behöver skapa snabba bakgrunder till kort eller tags. Här tex till ett födelsedagskort.

De så kallade resterna när man skär till sina mönsterpapper nämnde jag att de är ju perfekta att bygga lager med, eller varför inte göra något i mindre storlek. Som tex gifttags, (etiketter).

Men det jag gillar mest med mönstrade papper, det är nog att göra minialbum i olika teman för att sen fylla med bilder och ge bort. Till julen som var nu så gav jag bort 3 minialbum i olika storlekar. Det här nedan var det minsta jag gjorde, det mätte hälften av ett A6, men rymmer ändå många bilder beroende på vilken storlek förstås man väljer att printa ut bilderna i.

Så in och lägg beslag på mönstrade papper nu innan de går åt!
Erbjudandet gäller allt under kategorin ”mönstrade papper” så du har 20% rabatt även på pappersblocken som ligger där!

Shoppa lugnt, men intensivt då för lite papper i kassen ofta välter 🙂

/Dt-Katti

Inläggsförfattare: Katti

Jag är en glad och kreativ tjej med alldeles för många järn i elden! Höns, hundar och katter tar upp en stor del av min tid, övrig tid försöker jag pyssla och umgås med min familj och vänner. Två tonårsdöttrar och Make består min närmaste familj av :-) Min pysselstil skulle man nog kunna kalla lite spretig, mycket mixed media, gillar grunge och vintage men också klara glada färger! Det enda jag egentligen inte gör är kort i CAS-stil, jag får inte till det helt enkelt. Vita rena ytor är nog inte min grej!

Lämna ett svar