Födelsedagskort med So Sweet Slimline från Colorado Craft Company

God fortsättning på det nya året!

Januari börjar starkt med ett par veckor av födelsedagar, lite som en uppvärmning inför vårens födelsedagsbonanza?

Jag råkade vakna i ottan en ledig dag och kunde inte somna om, så efter ett tag fick jag en idé som jag var tvungen att försöka mig på. Jag har haft stämpelsetet So Sweet slimline från Colorado Craft Company liggandes orört ett ganska bra tag men nu var det äntligen dags att öppna förpackningen och göra ett slimline-kort.

Jag stämplade upp en liten parad med möss och deras godsaker på Canson XL Watercolor paper, färglade med vattenfärger och skar ut en lite roligare rektangel med en av diesen från Waffle Flowers Slim Lacy Layers die set (som jag förbeställt genom att maila anna@pyssloteket.se med en länk till produkten)

Bakgrunden kommer från Whimsy Stamps Slimline paper pack Taffy. Sist av allt skvätte jag lite guldfärg (Gansai Tambis Starry colors), drog några streck med vit penna och fyllde en del godisbitar med Glossy accents

Hoppas bara inte jag blir beroende av alla dessa underbara stämplar från CCC nu… 😉

 

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar