CAS-kort med Pots and plants

Jag har ju en svaghet för blommor och blad, och framför allt kanske just krukväxter. Inser att jag på senare tid har köpt flera sådana stämpelset och det senaste i raden är Altenews Pots and Plants. I dagens inlägg kommer tre kort som alla är ganska clean & simple.

Alla tre korten är stämplade på Neenah cardstock med Memento-dyna (Tuxedo black) och färglagda med alkoholbaserade pennor. Detaljer är gjorda med vit Signo broad-penna och Fineliner i storlek 02 (min favorit). Korten är monterade på svart cardstock och färdiga kortbaser och mina final touches är paljetter/dekorationer som är fästa med snabbtorkande lim. Det behöver inte vara mer komplicerat än så.

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

2 reaktioner på ”CAS-kort med Pots and plants

Lämna ett svar