Varför lettersize?

Ganska ofta när jag har svårt att komma igång så scrapbookar jag i lettersize, alltså 8,5tum x 11tum. Som ni säkert vet är 12×12 mitt standardformat men ibland är det så skönt att ha en lite mindre yta att jobba med, dessutom är det en rektangel vilket  kan kännas enklare att arbeta med. I mina album blandar jag storlekar. Jag använder D-ring album och sätter in de plastfickor jag behöver. HÄR hittar ni album och plastfickor.

Idag vill jag dela just en layout i lettersize. Jag har använt mig av simple stories sweet talk.

Ibland behövs det liksom inte så mycket mer än en gullig panda 🙂 Det svarta ”stänket” är stämplat med DEN HÄR fantastiska stämpeln från visible image.

Genom att använda distanstejp kan man bygga upp lite ett kluster som ser mer levande ut. DEN HÄR tejpen är min favorit.

Hoppas ni har en fin vecka!

Inläggsförfattare: Veronica

Jag bor i Linköping med min man och våra två barn. Jag scrapbookar dels för att bevara minnen och dels för att få vara kreativ. Jag skapar nästan enbart layouter och försöker dokumentera vårt galna liv med hjälp av foton, papper och dekorationer.

Lämna ett svar