Magic Iris Snowflake Add-On på två sätt

Jag har helt fastnat för dessa härliga runda add-ons till den interaktiva dien Magic Iris. De går ju att använda till så mycket mer än som add-on till Magic Iris.

Idag visar jag två kort då jag använt Snowflake Add-On på ett shakerkort och ett där jag använt den till det den ursprungligen är avsedd till; Magic Iris Custom die.

Jag har använt mönsterpapper från Echo Parks serie Winter som tyvärr hunnit ta slut i butiken när du ser detta förutom på ett par, tre 12×12 papper som finns i lager. MEN man kan göra liknande kort på annat tema och använda något av alla andra fina blocken från Echo Park som finns. Idag kör jag vintertema inspirerat av månadens moodboard.

Jag har dekorerat med utstansade snöflingor från gömmorna och Lawn Fawn i de sistnämndas hologramcardstock. Shakerströsslet är paljettblandning från Buttons Galore. Titelmeningen är från underbara hÄnglar & Wings set Snorkigt Vintertider.

Mössen kommer från Lawn Fawn set Mice on Ice (inte You Autumn Know som på bilden ovan).

Scrappa lugnt!

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar