Namn/dopkort med Mama Elephants Wish upon a star

Jag fick ett par beställningar på dopkort för ett tag sedan och började gräva runt bland mina stämplar för att hitta något som kunde passa. När jag bläddrade förbi den gamla godingen Wish upon a star från Mama Elephant kände jag att jag kunde sluta leta. Hur underbart söta är inte dessa små kaniner?!

Det blev tre dopkort med motiv från stämpelsetet och ett bonuskort. Det är ju lika bra att stämpla på när man väl är i farten, eller hur? 😀

Dopkorten är i stort sett lika men med olika färger. Jag har använt mig av Distress oxide i färgerna spun sugar och tumbled glass, både i bakgrunden och på de utstansade bokstäverna.

Bakgrunderna är tonade från färg till vitt och sen har jag använt samma färg lite kraftigare genom en stencil. Stencilen med hjärtan heter Falling for you och stjärnorna heter Out of this world. Båda är ganska gamla och kommer från Echo Park men det finns många andra fina stenciler som skulle passa lika bra.

Motiven är stämplade på Neenah cardstock och färglagda med alkoholbaserade markers. Bannern kommer från Lawn Fawn Fancy wavy banners och siffrorna från Concord & 9ths Perfectly penned.

Bokstäverna till namnet har jag skurit ut med Lawn Fawns Oliver’s stitched ABC.

Bokstäverna till namnet har jag skurit ut med Lawn Fawns Oliver’s stitched ABC.

Bokstäverna till namnet har jag skurit ut med Lawn Fawns Cole’s ABCs.

Till bonuskortet hade jag en färdig bakgrund gjord med vattenfärg och guldstänk. Till det hittade jag textstämplar från Lawn Fawn och Hero Arts samt Lawn Fawns Scripty sweet som jag stansade ut i guldglittrigt papper.

 

Jag är verkligen alldeles kär i kaninerna, så himla söta!

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar