Visible Image och färgläggning

En stor, maffig stämpel kan ibland vara lite avskräckande – vad ska man göra med den egentligen? Visible Images 2020 Vision är ett sådant stämpelset och jag tänkte visa hur jag skapar ett A5-kort med färgläggning och minimalt med dekorationer – det behöver inte vara så mycket lull-lull (om man nu inte vill ha det, såklart!).

Jag stämplade motivet med Memento Tuxedo black på Neenah cardstock, och för att jag inte skulle klanta mig med stämplingen så garderade jag mig genom att använda min Misti (original – mellanstorleken). Eftersom jag hade stämplat på papper som lämpar sig bra för färgläggning (bl.a. med alkoholbaserade pennor) så gick jag all in. Många olika färger är underbart att skapa med! Jag ritade detaljer med svart Fineliner och vit gelpenna innan jag embossade en text i vitt och monterade på svart cardstock. Pricken över i:et är de underbara stjärndekorationerna från Sparkletz.

Material:
Neenah cardstock
Memento ink Tuxedo black
Alkoholbaserade pennor (jag har använt Copics, i butiken finns Altenew artist markers som är liknande)
Vit gelpenna
Svart Fineliner
Versamark (eller den embossingdyna du föredrar)
Vitt embossingpulver
Svart cardstock
Altenew dye ink – Cloudy Night
Altenew glue tube
Sparkletz – Crystal stars
Anita’s kortbaser – 10,5 x 21 cm

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

1 reaktion på ”Visible Image och färgläggning

Lämna ett svar