Altenew Dotted blooms

Till mars månads härliga moodboard så finns ju en härlig kvist med blommor. Kunde inte låta bli att återskapa den nästan exakt som den såg ut i moodboarden;

Jag använde mig av Altenew-setet Dotted blooms (beställningsvara) samt även setet Sweetest peas:

Bakgrunden stämplades med blommorna från Sweetest peas för att ge lite extra liv men inte ta över för mycket av kortet. Jag stämplade sedan mina Dotted blooms med Lawn Fawns Crunchy leaf ink. Det finns i paketet Pottery Studio som är stämpeldynor anpassade för alkoholbaserade pennor. I setet så får man en svart färg men även brun och grå. Jag färglade sedan mitten av blommorna med två nyanser rosa alkoholbaserade pennor. Avslutade med lite Stickles i färgen Stardust. Jag använde mig av två identiska blommor på bilden men fäste dem så att det ser ut som den ena växer ut från den andra för att få lite mer volym.

Hälsningen kommer från Mama Elephant och setet heter Paola’s wishes. Jag avslutade sedan med lite Sparkletz – Ice från Buttons & Galore. Tycker de är häftiga att skapa typ ”vattendroppar” med eller bara som en liten extra accent som här. På nedan bild syns glittret på blommorna lite extra.

Om ni också skapar efter Pysslotekets moodboard, glöm inte att dela med er, antingen i veckotråden i Pysslotekets Facebook-grupp eller på Instagram med hashtaggen #pyssloteketmood.

Inläggsförfattare: Marianne

Kortmakare med passion för "ink blending" och små söta djurstämplar. Smått besatt av allt Lawn Fawn och kan inte hjälpa att köpa söta mönsterpapper, bara för att ha dem hemma att klappa på.

Lämna ett svar