Vårlängtan med hÄnglar och Wings, Shimmer powders och Visible Image

Det var länge sen jag lekte med mina Shimmer powders från Nuvo (färger Green Parade och Atlantis Burst), så till dagens inlägg drog jag fram alla mina färger. Jag stämplade och embossade (i vitt, på akvarellpapper) motiv från hÄnglar & Wings set Bladranka.

När jag applicerar Shimmer powders så brukar jag spraya underlaget med vatten först, sen sprider jag ut pulvret med hjälp av en pensel. Jag häller alltid upp pulver på ett litet fat vid sidan om, doppar penseln i det torra pulvret och sen ”strösslar” jag med färgpulvret ovanifrån, utan att sätta ner penseln till pappret. Ibland får jag spraya pappret med lite mer vatten innan jag är nöjd. När jag är klar lägger jag pappret åt sidan för att torka – det brukar bli bäst om man låter det vara och lufttorka.

Blir det väldigt blött har jag lite hushållspapper till hands för att suga upp överflödet.

När bakgrunden torkat monterade jag den på en bit svart cardstock och ritade en ram runt kanten med en svart Fineliner.

Det kändes tomt i bakgrunden, så jag tog fram en favoritstämpel från Visible Images set Dragonfly Reflection och stämplade tre gånger i utkanten av min bakgrund. Ser ni den visuella triangeln?

Slutligen stämplade jag en text från Visible Images set Brighten the World och färglade bokstäverna med mina alkoholbaserade Markers innan jag satte den på 3D-kuddar. Jag använde en kraftfärgad kortbas till detta kort.

Det färdiga kortet ser ut så här:

Jag tänker att dagens kort får symbolisera min längtan efter sol, värme och grönska – låt våren komma!!

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

1 reaktion på ”Vårlängtan med hÄnglar och Wings, Shimmer powders och Visible Image

    […] temat är Shimmer powder. Har du missat den produkten så tycker jag du ska spana in några inlägg HÄR, HÄR Här eller HÄR. Eller sök bara på ordet i bloggen. På egen risk, de väcker […]

Lämna ett svar