Lawn Fawn -You Autumn Know

Hej!

Hör och häpna så valde jag tidigare ibland bort en del stämpelset för att jag inte tyckte att de var användbara till så många olika tillfällen. Lawn Fawn´s You Autumn Know var först ett sådant set men idag tänkte jag visa hur fel jag hade och tipsa er om att tänka utanför boxen när ni köper stämpelset.

Hur kunde jag tänka att jag inte skulle använda detta urgulliga set så mycket???

Min idé var att skapa kort till olika årstider och högtider med bara dessa stämplar. Jag började med att göra sex stycken lövhögar i olika färger till mina sex kort. Kan du gissa utifrån lövhögarna vilka årstider och högtider jag har gjort kort till?

Det första kortet går i kärlekens tecken och kan användas till Alla Hjärtans Dag eller varför inte till vilken dag som helst för att sprida kärlek året runt. Förutom You Autumn Know har jag använt Lawn Fawn´s stencil Lots of hearts background. Så härlig stencil som kommer i 2-pack med lite olika storlekar och placeringar på hjärtana. Bakgrunden är gjord med Distress Oxide i färgerna Spun Sugar och Kitsch Flamingo. Alla stämpelmotiv till korten har jag stämplat med Memento -Tuxedo Black och all text är stämplad med VersaFine -Pigment Ink Pad -Black Onyx.

 

 

Nästa kort är aktuellt snart då det är ett påskkort. Samma stämplar men här har jag även använt Lawn Fawn -Cole´s ABC´s och Lawn Fawn -Grassy Border. Distress Oxide färgerna är Salty Ocean till himlen och Scattered Straw till bokstäverna.

 

 

Nästa kort är ett somrigt födelsedagskort där mössen badar för glatta livet. Vågorna har jag gjort med Lawn Fawn -Stitched Hillside Borders. Salty Ocean är färgen på havet och himlen är Tumbled glass Distress Ink. Det här är enda kortet där lövhögen inte fick vara med.

 

Efter sommar kommer ju höst och det är temat på nästa kort. Här fick jag användning för Lawn Fawn -Grassy Border igen. Färgen på himlen är Scattered Straw.

 

Under hösten har vi Halloween så det måste jag ju göra ett kort till. Himlen är gjord i färgen Black Soot Distress Ink. Bokstäverna är Lawn Fawn -Cole´s ABC´s. För att få det lite spöklikt använde jag svart cardstock tillsammans med Lawn Fawn -Grassy Border.

 

Det sista kortet är ett glatt vinterkort. Himlen är färgad av Salty Ocean. Pulkabackarna är gjorda med Lawn Fawn -Stitched Hillside Borders. Snöstjärnorna är från Lawn Fawn -Stitched Snowflake Frame (jag har använt den som är i mitten).

 

Ja det var alla mina kort gjorde med Lawn Fawn -You Autumn Know. Jag hoppas att du har fått inspiration till att använda stämpelset till mer än vad de är tänkta för. Just Lawn Fawn har många sådana set som går att använda till  ”utanför boxen tänk”.

En samling av alla korten.

 

Ha en fin dag!

Kram Åsa

 

 

 

 

Inläggsförfattare: Åsa

Att få vara kreativ på något sätt är nödvändigt för mig. Det ger mig ett lugn och är en fullkomlig avkoppling. Jag började som kortmakare men gick över till layouter för att det sista året bara göra kort. Jag älskar CAS och det mesta jag skapar är i den stilen. Rosa är absoluta favoritfärgen och jag använder nästan uteslutande vit kortbas. Jag kan aldrig få nog av stämplar, det finns alltid något man villhöver, och jag har svårt att säga vilka märken som är favoriter men hjärtat klappar alltid lite extra för My Favorite Things, Whimsy Stamps, Mama Elephant och Lawn Fawn.

Lämna ett svar