Better Days!

Better Days och Giant Get Well Soon är båda från Lawn Fawns senare släpp och passa lika bra ihop som smör och bröd. 🙂
Jag kommer idag visa två krya på dig kort där jag använt alcoinks till bakgrunden. Alcoinks är ju något Anna inte kunde få tag i tidigare, men det är numera en otäck mardröm blott! 😉 Hon kan få hem både Rangers alcoinks och även sorter från andra märken. Jag har förbeställt några färger från Couture Creations och deras ”serie” Golden Age.
Den har lite guldiga flakes i sig och det blir så läckert. De är inte heller lika pigmentstarka som Rangers egna inks.
Här ser du vad som finns att köpa från just Couture Creations. Vill du ha just de inksen som jag har använt så hittar du dem under Golden Age.

Här har jag använt Rangers inks (blått+rosa) i kombination med Couture Creation Golden Age (Lilac). Jag droppade ut några droppar på craft plastic tillsatte några droppar isopropanol och blåste omkring det med en ink blower. (Sugrör fungerar men snälla andas in vänd BORT från ditt projekt. Man vill inte andas in det här i onödan.)
Jag har köpt isopropanol på en bilverkstad!

 

Jag stansade ut texten både ur mitt bakgrundspapper och ur svart foam. Jag monterade bakgrundspappret på en bit svart cardstock som var lite större än min craft plastic.
Den utstansade texten monterade jag sedan på den svarta foamen innan jag monterade tillbaka den där den skulle vara.
Innanmätet i bokstäverna monterade jag direkt på den svarta cardstocken utan foam. Enklast är att göra det sist tycker jag.
Jag valde att lägga ett tjockt lager glossy accents ovanpå mina bokstäver. Det får dem att poppa ännu mer och färgen riktigt lyser. Svårt att fotografera dock..

Här är en bild där man kan se det diskreta skimret av guldflakesen!

 

Här är bakgrunden gjord på samma sätt men med en blå färg från Ranger och en Gul med guldflakes från Couture Creation!
Den söta kaninen från Better Days är stämplad med Memento Tuxedo blackNeenah papper och färglagd med alkoholbaserade markers.

Bannern och texten på den kommer båda från Heffy Doodle. Stämpelsetet heter Roundabout Sentiments. Dien heter Curved Banner. Jag har förbeställt dem från Anna, massa fina texter som går att kombinera på olika sätt. En del texter är böjda uppåt, andra nedåt. Så man kan få en ”cirkelformad” stämpel.

 

Älskar det guldiga tillägget! <3  Det gör så mycket för slutresultatet!

Det var dagens inspiration från min hörna! Jag vill passa på att önska er alla en glad påsk!
Passa på att joina vår facebookgrupp och vad med i den Cybercrop som pågår där fram till den 24 april!
Där kan du också läsa om pågående förbeställningar och annan information som du inte kan leva utan. 😉

 

Besök gärna den fysiska butiken! Anna kämpar på där i sin ensamhet… 😉
Aktuella öppettider hittar du alltid längst ner på
www.pyssloteket.se

Har du inga planer på att besöka butiken så tycker jag ändå du ska spika lördag den 23 april, då stora delar av designteamet kommer finnas på plats.
Något om att vi måste lära oss använda vuxenkläder och lära oss bete som folk, bland folk, igen…? Anna får det att låta som att vi kunnat det tidigare…

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar