Sommarlängtan med Aall and Create

Ni har väl inte missat alla underbara stämplar från Aall and Create som Anna har börjat ta in i butiken? Kolla in de här fina blommorna (Textured Florals #531) och den otroligt söta fågeln (Little Wren #631) – jag kan inte sluta göra kort med dem! 🙂

Alla tre korten är gjorda på samma sätt:

Stämplat med Memento ink (Tuxedo black) på Neenah cardstock med hjälp av Misti
Färglagt och skuggat med alkoholbaserade pennor (samma typ av pennor som Altenew artist markers)
Texter på de två ”blommiga” korten är från hÄnglar & Wings set Kramcirkel
Detaljer med svart fineliner och vit gelpenna
Stänk med guldfärg (akvarell, men funkar lika bra med akrylfärg utspädd med vatten)
Monterat på svart cardstock – kortbaser i olika färger av cardstock (skurna i måtten 10,5 cm x 21 cm och vikta på mitten)

Det verkar som de här stämplarna från Aall and Create är poppis, men det positiva är att Anna kan fylla på sitt lager på dessa stämplar rätt fort, så maila henne på anna@pyssloteket.se om du har något speciellt önskemål/villhöverkänsla/craving, så hjälper hon dig.

Just ja! Vad är en wren för fågel egentligen? Jag var tvungen att kolla upp det, för även om jag älskar fåglar så är det inte ett expertområde direkt, och en wren är på svenska en gärdsmyg. Jag har säkerligen HELT fel färger på den lilla söta varelsen, men i min fantasi passade de bra. 😉

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar