Utmaning: Distressruta med tre slumpade färger

För dig som vill hitta lite nya kombinationer, kanske mer eller mindre oväntade, har vi här en slumpgenerator för alla distressfärger (utom picket fence). Som en liten mini-utmaning ska du skapa en distressruta med dessa tre färger: (du får välja själv om du vill använda vanliga distress inks eller distress oxide inks)

- Kitsch Flamingo
- Antique Linen
- Spiced Marmalade

Jag gick lite bananas i helgen och gjorde några rutor, det var riktigt roligt att kombinera färger jag annars inte hade valt, nu ska jag bara få ihop några färdiga kort också.

Tips: ladda om sidan för att få en ny slumpad kombination, kanske för att göra fler rutor eller om du inte är helt nöjd med färgerna du fick 😉

 

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

3 reaktioner på ”Utmaning: Distressruta med tre slumpade färger

Lämna ett svar