Diecember!

Redan december!? Första advent är redan avverkad och nu går vi med raska steg mot andra advent!
Under december har vi ju allihop mycket att pyssla med utanför våra pysselhörnor. Är du inte klar med julkorten kanske vårt tema för decem..förlåt diecember kan inspirera dig? Som du redan anat så är temat dies. Teamet kommer under december månad fokusera på att skapa med dies på olika sätt. Under andra, tredje och fjärde advent kommer det vara en ”flashrea” med 25% rabatt på utvalda dies! Vilka det blir avslöjas klockan 8 den aktuella dagen. Rean gäller sedan till kl. 12 dagen därpå!

I vår facebookgrupp kommer vi ha en babbeltråd för december precis som vanligt. Om du väljer att hänga på i vår december”utmaning” så dela gärna dina tankar och alster med oss där!

Trivs du bättre på Instagram så använd #pysslojul2022 så vi får se vad du skapat.

 

Årets ”kalender” är en lista med 24 citat från kända jullåtar. De flesta på svenska med några på engelska. Låt dig inspireras av ett eller flera och använd dies i dina alster om du har några, glöm inte bort att ha roligt, det planerar vi att ha. =)

 

Som ni ser är de tre adventssöndagarna i december inringade. Då ska ni ha lite extra koll från kl. 8 på morgonen för att se vilka dies det är rea på!

Erbjudandet gäller endast på varor i lager och så långt lagret räcker.

Ha en trevlig diecember allihop!

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

5 reaktioner på ”Diecember!

  Oops hur det kan bli – Pyssloteket

  (2 december, 2022 kl. 06:15)

  […] Vi har nu gått in i årets sista månad och i pysselvärlden brukar den kallas diecember bl.a. Vi i Pysslotekets designteam kommer alltså att fokusera en hel del på dies denna månad och hoppas på att vi kan inspirera er. Vi har även en lista/kalender med kända julsånger som ni kan inspireras av. Se den som en slags moodboard. Malin har beskrivit allt lite mer utförligt HÄR. […]

  Tre tips för die-cutting – Pyssloteket

  (3 december, 2022 kl. 07:00)

  […] Pysslotekets julutmaning på dagens datum finns låttexten ”Hej tomtegubbar, slå i glasen och låt oss lustiga vara!”. […]

  […] har väl sett Pysslotekets julutmaning med 24 olika jullåtar att inspireras av? Adolphson & Falks svenska klassiker till jullåt […]

  […] ihop med akvarellfärger. Två hyffsat snabba kort. Jag inspirerades av två citat från vår decemberutmaning. Nr 8. Let it snow, let it snow, let it snow. Vi vill väl alla ha en vit jul? Till kort nummer […]

  Öppettider julen 2022 – Pyssloteket

  (13 december, 2022 kl. 10:00)

  […] missa inte designteamet julutmaning som pågår hela Die-cember! Om du följer länken så kommer du till inlägget som förklarar […]

Lämna ett svar