Grattiskort med Avery Elles Underwater background builder

I höstas snubblade jag som av en händelse över ett stämpelset från Avery Elle som heter Underwater background builder och tänkte “Det där behöver jag göra ett kort till en dykare med”. Det tog några månader men till slut var det dags och det blev mycket uppskattat efter en dykresa till västkusten där det tydligen ser ut ungefär så under ytan, med klippväggar, sjögräs och lite fiskar.

Bakgrunden har jag gjort för länge sedan med vattenfärger på ett akvarellpapper, inget mer avancerat än en sk “wash” fast inte hela vägen ut i kanterna. Till stämpelsetet köpte jag naturligtvis även dies så jag färglade dessa med alkoholbaserade markersNeenah-papper och stansade ut för montering på bakgrunden. 

Jag stämplade några bubblor och fiskar direkt på bakgrunden med Distress Oxide. Här och där har jag piffat med lite glitter och glossy accents.

Förutom fina motiv får man även ett par lite fyndiga texter, jag valde “I sea it’s your birthday” och jag flinar lite varje gång jag läser det 😀

Fick du ett begär efter stämpelsetet? Skicka ett mail till Anna med denna länk https://www.averyelle.com/underwater-background-builder-clear-stamps/ så kan hon återkomma med prisuppgift och tillgänglighet.

 

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar