Visible Image – dags att förbeställa!

Ni har väl inte missat att Anna ska förbeställa från Visible Image?

Vissa märken, inklusive Visible Image, beställer vi väldigt sällan ifrån och då erbjuder vi förbeställning. Om du vill ha något särskilt så rekommenderar vi att du förbeställer så att du får det du vill ha. Du kan beställa allt som Visible Image har i lager. Eventuella restorder kommer att makuleras.

Deadline för att maila din förbeställning (Visible Image) till anna@pyssloteket.se är tisdag 24 maj.

För att ge er lite inspiration och tips på fina stämplar, stenciler och dies, tänkte jag visa en hel DRÖS med alster som jag skapat med Visible Image. Jag älskar deras stämplar och vågar inte berätta hur många stämpelset jag har samlat på mig sen förra året… *Oops!* 😉  Men – jag har liksom hittat min grej, och då kan jag hoppa över andra tillverkare som mina DT-kollegor är grymma på att göra fina saker med. Är Visible Image din grej?

Nu är det sommartider och butiken på Valhallavägen 48 är öppen så här:

Öppettider maj, juni 2022:

Mån Stängt
Tis 11-15
Ons 11-15
Tors 11-18
Fre 11-15
Lör Stängt

Kristi himmelsfärdshelgen: 
Torsdag 26 maj – söndag 29 maj är butiken stängd

Semesterstängt v.23
Måndag 6 juni – söndag 12 juni är butiken stängd

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar