Habegär efter fler alcohol inks från Couture Creations

Ja jisses vilket flerbehov de här två små rackarna väckte!!! 😉

Kolla bara skimret och glittret här! På de första korten har jag bara lekt med dessa två färger onyx och graphite och lyckades faktiskt, att min vana trogen, INTE täcka hela pappret med färg… Har ju av någon anledning lite svårt att lämna ”white space” som du kan se på korten längre ner… 🙂

Här har jag stämplat med olika stämplar från Aall & Create och genom stenciler applicerat underbart skimrande lunapaste från Cosmic shimmer som jag bett Anna ta hem åt mig. Samma får du göra med de helt beroendeframkallande alcoinksen från Couture Creations. De finns i flera olika varianter, jag har hittills bara testat dessa ”glitter” ovan än så länge men det finns fler varianter att välja på som jag vet DT-Malin har visat i tidigare inlägg här i bloggen.

Kolla in den här länken för alcoinks  från Couture Creations och den här länken för Cosmic Shimmers luna paste så ser  du vad Anna kan ta hem. Helt klart värt att vänta lite på och jag vet att Anna beställer ofta därifrån och de är ybersnabba på att leverera så din väntan blir nog inte så lång…   😉

Det fina i kråksången med alcoinksen från Couture Creations  är att de funkar utmärkt ihop med Rangers alcoinks om du som jag skulle råka ha sådana i din samling…

Dock måste jag säga att jag faktiskt numer föredrar de förstnämndas variant då de färgerna inte är riktigt lika skarpa i sina färger så jag har mest använt mina ljusare färger från Ranger ihop med dem och det blir bara sååå läckert. Gillar även att de är mer lättaktiverade med isopropylalkohol. Ranger tarvar deras egen blending solution för samma aktivering. Jag kan inte heller nog rekommendera Grafix variant av yupopapper. Bättre prisbild och fungerar bättre ihop med alcoinksen än yupo enligt min mening.

Blir du sugen på att testa även Rangers variant av alcoinks kan ju Anna numer få hem även dessa. Du slipper alltså handla alcoinks från olika butiker och därmed bara få en frakt. Bra va! Även om de inte finns i lager för omedelbar leverans så kan det ju vara lite värt lite väntan…

Maila Anna länkar på vilka du önskar så kollar hon upp det åt dig. Lättast hittar du länkarna på Rangers hemsida.

Här kommer några kort där jag lekt med alcoinks både från Ranger och Couture Creations.

Ugglorna från Katzelcraft låg och ”skräpade” på mitt pysselbord och finns tyvärr inte i sortimentet nu men det finns andra lite småknäppa stämplar som Anna har i lager eller kan ta hem som passar till de här roliga texterna från Indigo Blue Giggles.  Även de måste förbeställas.

Ja de där rackarna överst väckte verkligen habegär efter fler och vilken tur att jag har ett helt gäng som väntar på mig för att testas vidare 🙂 Fler lär det bli efter att DT-Malin visade metallicvarianten…de hade jag tyvärr inte förbeställt… Well, fortsättning kommer följa på alco inks från Couture Creations från min sida, var så säkra!

Har du inte redan upptäckt det roliga med alcoinks hoppas jag att du med detta inlägg blivit inspirerad att testa!

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar