Moodboard <3 Colorado craft = sant!

Hej på er!
Idag kommer tre kort, alla inspirerade av månadens mooadboard och skiss! Det fina är att man gör precis hur man vill, de är bara inspiration, inte lag! =)

I det första kortet var det färgskalan som inspirerade mig. Jag har använt mig av det nya setet Laundry day från Colorado craft company. Jag stämplade med versafine onyx black och färglade med akvareller från Altenew.
Texten är från Tim Holtz sticker book Small talk. Jag fäste den på en bit svart cardstock och monterade den och tvättkorgen med det lyckade tvättlasset på 3d-kuddar.
Ränderna på tapeten i bakgrunden målade jag på frihand med en platt pensel.

Tycker den här texten gjorde hela kortet! Vi har väl alla varit där? 😉

Vid det här kortet plockade jag färgerna fast i en starkare variant ihop med hexagonerna i skissen. Jag använde en stencil från Aall and create som heter Heapza Hexagons. Älskar den och den finns i samma utförande med andra geometriska mönster. Jag kommer garanterat skaffa fler!
Jag använde mini distress ink i färgerna Abandoned coral, Broken china och Cracked pistachio. Texten är en sticker från Timpans sticker book Small talk.

Jag gillar verkligen de lite mörkare kanterna som blev på varje hexagon. Måste experimentera vidare, har inte lyckats få så med andra stenciler vad jag vet? Kanske är det för att dessa är ganska tjocka?
Katten och musen är från Colorado craft och setet heter Furever friends. Anna råkade skicka denna till mig istället för Laundry day, var inte det lite meningen tänkte jag? Så jag köpte det…. :O Så lättledd…
Motivet stämplade jag på Canson akvarellpapper med dynan Versafine onyx black.

Sist ut är en lite med ”grungig” tolkning av samma moodboard och skiss. Färgerna återfinns i moodboarden men dessa är lite ”skitigare” versioner.
Jag började med att stämpla på Canson akvarellpapper. Stämpeln jag använde är i A4 format (!!) och från Aall and create. Den heter Orbicular graffiti. Beroende på vilken del av stämpeln man väljer att använda får man helt olika look! Älskar den!
Jag målade sedan med Akvarellfärger från Altenew lite spontant här och där. När det hade torkat gick jag på med distress ink och ink blending tool för att ytterligare förstärka färgerna.
Även här valde jag att inspireras av skissen!

Jag skvätte lite med guldig akvarellfärg på bakgrunden, monterade mina svarta hexagoner som jag ritat och klippt ut ur svart cardstock och ritade dit lite stygn med en guldig Uniball signo penna.
Tack stansade jag ut med Henry´s ABC från Lawn Fawn i guldig craftstock från Ranger/Tim Holtz. Artikelnumret är TH93586 om någon vill se efter om Anna kan få hem den. Blocket innehåller 18 guldiga och 18 silvriga tjocka papper i 8×8 inches.

Det var allt för mig idag! Hoppas ni har det bra allihop!
Missa inte förbeställningen från Mama Elephant som pågår just nu. Det är sällan det beställs därifrån så passa på nu. Senast 1 juni behöver Anna ha ditt mail!

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar