Supersöta superhjältar med magiska superkrafter

När jag såg stämpelsetet Superkraft från hÄnglar & Wings tänkte jag direkt på mina små hjältar från Mama Elephant och att det nog kunde bli en bra kombination.

Så jag tog fram en stencil, ett par Distress Oxides och skred till verket. Hjältarna jag använde har jag färglagt tidigare så de låg och väntade på att få användas.

Stencilen jag använde är en ganska gammal en från Echo Park som heter Out of this world. Den finns nog tyvärr inte att köpa längre men det finns å andra sidan hur många fina stenciler som helst som skulle fungera minst lika bra och så kommer det ju nya hela tiden 🙂

Färgerna jag använt blev Kitsch flamingo, Wild honey, Mowed lawn och Cracked pistachio, jag skvätte på lite skimrande vattenfärger från Gansai Tambi också.

Du har väl inte missat att idag är sista dagen (kl 12.00) för att skicka in en förbeställning på Mama Elephant till anna@pyssloteket.se? Om du känner ett behov av tex Tiny Heroes ovan 😉 Glöm inte att skicka med en länk till det du vill ha i mailet, Anna kan meddela exakta priser.

Mer information finns i vår Facebookgrupp!

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar