Ljuvliga fjärilar

Har ni sett det nya fjärilspappret från Paige Evans? Jag är så förälskad i det att jag köpte på mig flera stycken. Layouten jag vill dela idag har dessa fjärilar helt i fokus.

Jag har klippt ut fjärilarna med min favorit sax från Tim Holtz. Tycker ni att det är svårt att klippa ut småsaker så prova med denna, den gör hela skillnaden. Sedan har jag broderat med både kedjestygn, franska knutar och förstygn. Jag avslutade med några blommor från ephemera paketet i samma serie som pappret och några stickers.

Hoppas solen lyser på er!

Inläggsförfattare: Veronica

Jag bor i Linköping med min man och våra två barn. Jag scrapbookar dels för att bevara minnen och dels för att få vara kreativ. Jag skapar nästan enbart layouter och försöker dokumentera vårt galna liv med hjälp av foton, papper och dekorationer.

Lämna ett svar