Lawn Fawns nya släpp

Hej!

Ni har väl inte missat att Lawn Fawn släppte nytt för ett par veckor sedan. Idag tänkte jag visa er några kort där jag har använt lite av nyheterna. Det var ju ett helt underbart släpp tycker jag.

Alla mina motiv stämplar jag med Memento -Tuxedo Black och till texterna använder jag VersaFine -Pigment Ink Pad -Black Onyx.

Först ut ett kort där jag använt stämpelsetet Lawn Fawn -All Star. Detta set är så användbart om man har barn som idrottar eller om man känner någon sportnörd. Jag har även använt stencilen Lawn Fawn -Sunray Background Stencil. Har lite svårt att fatta att jag inte hade någon solstrålestencil i mina gömmor sen tidigare. Hur har jag klarat mig utan liksom…? Jag har använt Distress Oxide -Mowed Lawn till strålarna.

Till nästa kort har jag använt samma stämplar och stencil. Musen är från Lawn Fawn -You Autumn Know. De gula strålarna är gjorda med Distress Oxide -Scattered Straw.

 

Näst på tur är ett kort med Lawn Fawn -Croc My World. Älskar dessa små set med roliga texter. Förutom Sunray stencilen har jag använt Lawn Fawn -Lots of Stars Background Stencils. Det är två olika stenciler i denna förpackning. Så användbara tycker jag. Återigen har jag använt Distress Oxide i färgerna Spun Sugar och Kitsch Flamingo. Bling från Buttons Galore.

 

Nu kommer tre kort där jag använt stämplarna Lawn Fawn -Simply Celebrate Critters och Lawn Fawn -Simply Celebrate Critters Add-On. Jag färgade in en bit papper med Distress Oxide -Scattered Straw för att få ostfärg. Sen gjorde jag hål med några olika storlekar på cirkeldies och vips blev det en ostbit för mössen att hänga på.

 

Samma set med stämplar men hundarna denna gång. Embossingfoldern är från Sizzix och Tim Holtz som jag haft ett tag i mina gömmor. Det finns en liknande från Aletenew som heter Deck Planks. Planket blev lite högt med tanke på hundarnas storlek men de står på massa saker bakom planket så att ni vet….

 

Näst ut från Lawn Fawn -Simply Celebrate Critters setet är kaninerna och de har grävt ner sig i en rabatt. Denna die Lawn Fawn -Stitched Wavy Backdrop: Portrait är nog tänkt som vågor men funkar precis lika bra som ett trädgårdsland. Blommorna är från två äldre set från Lawn Fawn, Fairy Friends och Eggstra Special Easter.

 

Här har jag blandat den nya dien Lawn Fawn -Tree House med de äldre stämplarna Lawn Fawn -Fairy Friends som jag passade på att förbeställa med Anna nyligen. Jag färgade in alla delarna med Distresser men man kan ju även stansa ut i färgad cardstock om man vill. Molnen i bakgrunden är gjorda med massa olika mumsiga Distress Oxider.

 

Sist ut för idag är ett kort med en pokal från Lawn Fawn -All Star och die från Lawn Fawn -Giant You Are #1. Jag färgade in bakgrunden med oxider och skvätte vatten på innan jag monterade ihop kortet.

Jag hoppas att du gillar det nya släppet lika mycket som jag och att du fått lite inspiration. Det finns fler stämplar och dies från släppet så kolla in i butiken och låt dig frestas…

Ha en trevlig helg!

Kram Åsa

 

Inläggsförfattare: Åsa

Att få vara kreativ på något sätt är nödvändigt för mig. Det ger mig ett lugn och är en fullkomlig avkoppling. Jag började som kortmakare men gick över till layouter för att det sista året bara göra kort. Jag älskar CAS och det mesta jag skapar är i den stilen. Rosa är absoluta favoritfärgen och jag använder nästan uteslutande vit kortbas. Jag kan aldrig få nog av stämplar, det finns alltid något man villhöver, och jag har svårt att säga vilka märken som är favoriter men hjärtat klappar alltid lite extra för My Favorite Things, Whimsy Stamps, Mama Elephant och Lawn Fawn.

Lämna ett svar