Partykort med Visible Image

Student-, bröllops- och partytider – är du bjuden på fest? Ett festligt kort kan ju vara skoj att ha med. Jag har använt tre olika stämpelset och en stencil från Visible Image – nästa gång får jag nog ta ett större kort så jag får plats med fler flaskor och glas!

Jag började med att stämpla upp alla motiv från seten Bring on the Beers, Anyone for Bubbles? och 99% Chance of Wine (alla Visible Image) med Memento inkNeenah cardstock. De är färglagda med markers och små detaljer med vit gelpenna och utklippta för hand med min bästa och vassaste sax – en Cutter Bee. Bakgrunden gjorde jag med stencilen Bubbles & Fizz från Visible Image och Distress Oxide Hickory Smoke i flera lager + stämplade ”vinringar” (från 99% Chance of Wine) med Distress Oxide Fired Brick. Jag monterade fast några av motiven med Nuvo Deluxe adhesive direkt på bakgrunden och några på Scrapbook Adhesives 3D-kuddar så att det blev lite olika höjd på kortet. Texten (från Bring on the Beers) stämplades med svart Memento ink och bubblorna (från samma stämpelset) med Altenew dye ink – Sunkissed.

Hela panelen satte jag på svart cardstock och sen på en ljusgrön kortbas tillskuren av Bazzill cardstock.

Som tur är finns det många alkoholfria alternativ, så det behöver inte bli en så tung fest som kortet kanske antyder. 😉

Om du är sugen på fler Visible Images stämplar och stenciler, så har Anna fått påfyllning i webbshoppen – många av nyheterna finns nu att köpa!

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar